Wästerläkarna Redegatan

Ny vårdcentral!

Vi som öppnat den nya vårdcentralen är Fredrik Merck, läkare/specialist i allmänmedicin, Anna Nilsén leg läkare, Annika Forser distriktssköterska och astma/KOL-sköterska och Pernilla Gustafsson distriktssköterska och vaccinationsansvarig. Vi har många års erfarenhet av att jobba inom primärvården och har varit med om att bygga upp Wästerläkarnas första vårdcentral på Hängpilsgatan 3.

Alla Wästerläkarnas mottagningar har samma motto – ”Bra vård när du behöver det” Med det menar vi att vi har hög kompetens och bra tillgänglighet så att du lätt får rätt hjälp i rätt tid.

Vi tar emot patienter från 0 till 100 år och uppåt.
Tillgängligheten är god på den nya vårdcentralen och vi har dropin-mottagning till läkare (se öppettider till höger) samt tidsbokade besök till läkare och distriktssköterskor.

Wästerläkarna Redegatan är en egen vårdcentral och det innebär att man aktivt bör lista sig här för att säkert få tillgång till vårt utbud. Om man inte är listad är patientavgiften högre. Har du tidigare varit patient hos någon av oss som flyttar till Wästerläkarna Redegatan så rekommenderar vi att Du listar om dig.
Listar sig gör man lättast med Mobilt BankID på 1177 Vårdguiden eller genom att beställa en listningsblankett hos oss på vårdcentralen. Du når oss via telefon, fax eller e-post – var god se nedan.

Välkomna!