Vårdcentral Redegatan

Drop in-kö Redegatan

För dig som är listad på Wästerläkarna Redegatan. Drop in till läkare Mån-tor kl 8-15 (Lunchstängt kl 12-13) Fre kl 8-12

Vårdcentral

Alla Wästerläkarnas mottagningar har samma motto – ”Bra vård när du behöver det”. Med det menar vi att vi har hög kompetens och bra tillgänglighet så att du lätt får rätt hjälp i rätt tid.

Det ska vara lätt att söka vård hos oss. Du kan söka läkare på drop in när det passar dig och med de flesta ärenden. Du kan också välja att boka en tid till läkare eller sjuksköterska/distriktsköterska. Välkommen att kontakta oss på telefon 031- 29 90 95 eller via Wästerläkarna online

Är du ny patient hos oss är du välkommen på drop in först efter att du har varit på ett bokat nybesök. Har du en pågående utredning eller sjukskrivning avråder vi dig att byta vårdcentral. Har du en kronisk medicinering se till att ha recept för minst 3 månader.  

Vårdcentralen Wästerläkarna Redegatan öppnade i september 2017 och är belägen på Redegatan 1B. Flera av oss som jobbar på Wästerläkarna Redegatan har varit med och byggt upp Wästerläkarna från vårdvalets start 2009. Vi är den lite mindre vårdcentralen men med samma kompletta utbud av vård som vår stora vårdcentral på Hängpilsgatan. Förutom läkarmottagning och sjuksköterskemottagning finns här psykolog och specialistsjuksköterskemottagningar. Wästerläkarna Redegatan har också ett eget BVC. 
I samma lokaler ligger Wästerläkarna Rehab som med en egen drop in-mottagning också erbjuder god tillgänglighet. Här kan läkare, fysioterapeut och/eller arbetsterapeut samarbeta kring en patient för bästa möjliga vård.

Välkommen till Wästerläkarna Redegatan!