Välkommen till Rehab

Drop in-kö till fysioterapeut

Redegatan 1B (samma entré som vårdcentralen). Mån till fre kl 08-11.

På grund av högt patientflöde kan vi behöva begränsa mängden patienter vi kan ta emot på drop in. Tänk på att komma i god tid!

Rehabmottagning

Vår rehabenhet bedriver fysioterapi och arbetsterapi för personer i alla åldersgrupper, både på individnivå och i grupp. Vi har gedigen erfarenhet av bedömning och behandling av skador och besvär i rörelseapparaten och dess stödjeorgan, inom ortopedi, neurologi, idrottsmedicin, med långvariga smärttillstånd och stress.

För första besök till fysioterapeut hänvisar vi till vår drop in, måndag till fredag klockan 08:00-11:00.
På grund av högt patientflöde kan vi behöva begränsa mängden patienter vi kan ta emot på drop in. Tänk på att komma i god tid!

För första besök till arbetsterapeut vänligen kontakta oss på telefon 031-29 90 96 eller via Wästerläkarna online

Rehab består av fysioterapeuter, arbetsterapeuter, logoped samt administratör. Vi sitter i anslutning till vårdcentralen Wästerläkarna Redegatan och vi har ett nära samarbete med sjuksköterskor och läkare på enheten.

Vi har vidareutbildning ibland annat MDT (McKenzie), OMI (Ortopedisk Medicin International), MTT (Medicinsk Träningsterapi), akupunktur, idrottsskador, stresshantering och handrehabilitering.

Om du inte har möjlighet att komma till vår mottagning, kontakta oss så bokar vi in ett hembesök vid behov (endast i närområdet).

Ett besök på Wästerläkarna Rehab kostar 200 kr, men för dig under 20 år och över 85 år är det gratis. Högkostnadsskydd gäller. Du behöver inte lista dig på mottagningen för att få hjälp. Västra Götalandsregionen har mer detaljerad information om hur “Vårdval Rehab” fungerar om du vill läsa mer.