Vårdcentral Redegatan

Drop in-kö Redegatan

För dig som är listad på Wästerläkarna Redegatan. Drop in till läkare Mån-tor kl 8-15 (Lunchstängt kl 12-13) Fre kl 8-12

Läkarmottagning

Alla Wästerläkarnas mottagningar har samma motto – ”Bra vård när du behöver det”. Med det menar vi att vi har hög kompetens och bra tillgänglighet så att du lätt får rätt hjälp i rätt tid.

Tillgängligheten är god på vårdcentralen då vi har dropin-mottagning till läkare (se öppettider till höger) samt tidsbokade besök till läkare och distriktssköterskor. I samma lokaler ligger Wästerläkarna Rehab som med en egen drop in-mottagning också erbjuder god tillgänglighet. Här kan läkare, fysioterapeut och/eller arbetsterapeut samarbeta kring en patient för bästa möjliga vård. Hagens gynmottagning ligger i våra lokaler, men är ett fristående företag. Önskar du kontakt med dem kan du läsa mer på deras hemsida.

Under pågående pandemi kan du inte komma på drop in med infektionssymtom. 

För att säkert få tillgång till vårt utbud av vård bör du aktivt lista dig på Wästerläkarna Redegatan. Om du inte är listad är patientavgiften högre. Listar sig gör man lättast med Mobilt BankID på 1177 Vårdguiden eller genom att beställa en listningsblankett hos oss på vårdcentralen. Du når oss via telefon, fax eller e-post – var god se nedan.

Har du en pågående utredning eller sjukskrivning avråder vi dig att byta vårdcentral. Har du en kronisk medicinering se till att ha recept för minst 3 månader. Be gärna din gamla vårdcentral skicka journaler till oss. Du måste då boka ett besök och låta en doktor läsa igenom dina gamla journaler innan besöket. 

Välkomna till Wästerläkarna Redegatan!