Rehab start

Wästerläkarna Rehab

Vi på Wästerläkarna är mycket glada över att kunna starta en rehabmottagning.

Vi är tre fysioterapeuter/sjukgymnaster och en arbetsterapeut som arbetar på mottagningen. Vi har vidareutbildning i bland annat MDT (McKenzie), OMI (Ortopedisk medicin international), MTT (medicinsk träningsterapi) och akupunktur. Vi har erfarenhet av utredning, diagnostisering samt behandling av rörelseapparatens skador och sjukdomar såsom ortopedi, neurologi, idrottsmedicin, långvarig smärta samt stresstillstånd

Arbetsterapeuten arbetar med skador och sjukdomar i händerna, neurologi, utprovning och tillverkning av ortoser samt förskrivning av hjälpmedel.

Ett besök på Wästerläkarna Rehab kostar 80 kr, gratis för barn under 20 år samt personer över 85 år. Det krävs ingen remiss. Högkostnadsskydd gäller.

Kontakta oss:
Wästerläkarna Rehab
Redegatan 1B
426 77 Västra Frölunda
031-299096 (gäller från och med 1/9)
rehab@wasterlakarna.se (gäller från och med 1/9)

Hitta till oss:

Besöksadressen är Redegatan 1B
Kommer du med bil är lättaste infarten från Redegatan mittemot Engelska skolan. Följ skylten besökande P uppför backen. När du har parkerat följ vägen som går längs med huskroppen in mot hörnet. Där finns ingången till mottagningen. Har du handikapptillstånd följ vägen längs huskroppen till handikappplatser som finns i direkt anslutning till ingången.
Kommer du gående eller med kollektivtrafik kan du också gå in från korsningen Fågelvägen/Torgny Segerstedsgatan. Ingång är då i glastrapphuset i hörnet (obs att denna väg har enbart trappor).