Redegatan

Wästerläkarna Redegatan – ny vårdcentral!

Vi som öppnat den nya vårdcentralen är Fredrik Merck, läkare/specialist i allmänmedicin, Anna Nilsén leg läkare, Annika Forser distriktssköterska och astma/KOL-sköterska och Pernilla Gustafsson distriktssköterska och vaccinationsansvarig. Vi har många års erfarenhet av att jobba inom primärvården och har varit med om att bygga upp Wästerläkarnas första vårdcentral på Hängpilsgatan 3.

Alla Wästerläkarnas mottagningar har samma motto – ”Bra vård när du behöver det” Med det menar vi att vi har hög kompetens och bra tillgänglighet så att du lätt får rätt hjälp i rätt tid.

Vi tar emot patienter från 0 till 100 år och uppåt.
Tillgängligheten är god på den nya vårdcentralen och vi har dropin-mottagning till läkare (se öppettider till höger) samt tidsbokade besök till läkare och distriktssköterskor.

Wästerläkarna Redegatan är en egen vårdcentral och det innebär att man aktivt bör lista sig här för att säkert få tillgång till vårt utbud. Om man inte är listad är patientavgiften högre. Har du tidigare varit patient hos någon av oss som flyttar till Wästerläkarna Redegatan så rekommenderar vi att Du listar om dig.
Listar sig gör man lättast med Mobilt BankID på 1177 Vårdguiden eller genom att beställa en listningsblankett hos oss på vårdcentralen. Du når oss via telefon, fax eller e-post – var god se nedan.

Välkomna!

Kontaktuppgifter:
Wästerläkarna Redegatan
Redegatan 1B
426 77 Västra Frölunda
031-299095
redegatan@wasterlakarna.se

Hitta till oss:

Besöksadress: Redegatan 1B
Bilburen: Från Fågelvägen svänger du in på Redegatan vid Engelska Skolan. Sväng första infarten till höger till ett stort huskomplex (”gamla Teliahuset”). Passera P-automat uppför liten backe till Y-korsning, tag vänster (följ skyltar för P besökande). När du parkerat kan du antingen gå utmed vänster eller höger del av byggnaden – ingången ligger längst in i hörnet. Du behöver inte gå i trappor.

Har du handikapp-P-tillstånd ska du följa backen åt höger och köra utmed huskroppen. Längst in till höger finns två handikapp-P-platser några meter från ingången. Du kan köra ut åt andra hållet och behöver inte vända bilen.
Observera att besöksparkeringen är avgiftsbelagd. Ladda gärna ner appen SMS-park. Det går att betala med vanliga kreditkort men ej med kontanter.

Kollektivtrafikant / fotgängare
Spårvagn: Linje 11 (ibland även linje 9). Buss: Linje 91

Från Hagens spårvagns-hpl/ Krokebacksgatans buss-hpl: Tvärsöver den stora ljuskorsningen, på berget, ser du en stor byggnad med glasad entré.
Utomhustrappan leder dig till vår mottagning som ligger till vänster i entréplanet.

Från Tranereds spårvagnshållplats: Korsa Torgny Segerstedtsgatan och tag trappan upp till Hemköp. Gå vänster uppför parkeringen, sväng höger (före SeaSea) uppför liten backe och sedan vänster igen så att du kan gå utmed den stora huskroppen fram till dess inre hörn. Passera glasdörrarna, vår mottagning ligger direkt till höger i entréplanet.

Du som vill cykla eller helt undvika trappor kan ta dig till oss via Redegatan söderifrån.