Arbeta hos oss

Wästerläkarna har drivit vårdcentral i Västra Göteborg sedan 1994, hösten 2017 startade vi ytterligare en vårdcentral och rehabenhet. Totalt har vi nu över 17 000 patienter!
Ägare är tre allmänläkare som alla arbetar i verksamheten. Vårt motto är “God vård när du behöver den”. Vi får högsta betyg av patienterna tack vare vår personal som alltid har fokus på kvalitet och tillgänglighet.

Vi har skräddarsytt primärvården för våra äldre patienter genom mottagningen 70+, vi har en barnavårdscentral i vår verksamhet. Den nyöppnade rehabenheten bedriver fysioterapi och arbetsterapi för alla åldersgrupper och diagnoser, både på individnivå och i grupp.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med obligatoriska kafferaster, korta beslutsvägar, kontinuerlig fortbildning och en plats i ett professionellt, beständigt och välkomnande team.

Lediga jobb

Sjuksköterska
Vi söker nu en sjuksköterska med minst två års primärvårdserfarenhet för en vikariatstjänst på heltid till och med 30 november 2018, med möjlighet till förlängning. Erfarenhet av resevaccination är ett plus.
Tjänsten tillträdes i januari eller enligt överenskommelse.
Maila din ansökan till chef@wasterlakarna.se.