Arbeta hos oss

Wästerläkarna har drivit vårdcentral i Västra Göteborg sedan 1994, hösten 2017 startade vi ytterligare en vårdcentral och rehabenhet. Totalt har vi nu över 21 000 patienter!

Ägare är tre allmänläkare som alla arbetar i verksamheten. Vårt motto är “God vård när du behöver den”. Vi får högsta betyg av patienterna tack vare vår personal som alltid har fokus på kvalitet och tillgänglighet.
Vi har skräddarsytt primärvården för våra äldre patienter genom mottagningen 70+. Vi har en barnavårdscentral i vår verksamhet. Vår nyöppnade rehabenhet bedriver fysioterapi och arbetsterapi för alla åldersgrupper och diagnoser, både på individnivå och i grupp.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med obligatoriska kafferaster, korta beslutsvägar, kontinuerlig fortbildning och en plats i ett professionellt, beständigt och välkomnande team.

Lediga jobb

Sjuksköterska

Vi söker nu en mottagningssjuksköterska med primärvårdserfarenhet för en tillsvidaretjänst på heltid till vår vårdcentral på Redegatan. Tillträde i mars 2019, eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan till chef@wasterlakarna.se.

Leg. arbetsterapeut

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och som har något eller några års erfarenhet av primärvårdsarbete.

Vår rehabenhet bedriver arbetsterapi och fysioterapi för alla åldersgrupper och diagnoser, både på individnivå och i grupp. Vi är i nuläget en arbetsterapeut, fem fysioterapeuter/sjukgymnast, samt en administratör som arbetar på mottagningen men vi kommer kontinuerligt utöka verksamheten för att möta de ökade behoven.

Eftersom vi ligger i samma lokaler som vårdcentralen Wästerläkarna Redegatan har vi ett nära samarbete med läkare och sjuksköterskor.

Vi arbetar utifrån vårdval rehab, krav- och kvalitetsboken och med sedvanliga arbetsuppgifter för arbetsterapeuter i primärvård. Arbetsuppgifterna består bl.a. av handrehabilitering, bedömning och förskrivning av hjälpmedel, bedömning av bostadsanpassning, behandling med vardagsrevidering för personer med utmattning och stress
Vid behov utförs även teambesök tillsammans med Fysioterapeut, läkare eller sjuksköterska.

Vi arbetar självständigt, dels individuellt men utför även gruppbehandlingar och har skolor, såsom BOA, KOL-skola och grupper för personer med stressrelaterad ohälsa. Utprovning och förskrivning av hjälpmedel samt handledning av studenter ingår i arbetsuppgifterna. Hembesök görs vid behov.

God kunskap och erfarenhet inom områden såsom handrehabilitering, hjälpmedelsförskrivning och bostadsanpassningsprocessen är meriterande. Det är önskvärt att du har kunskap och erfarenhet av stressrelaterad ohälsa, geriatrik samt neurologi.

Vi värdesätter god samarbetsförmåga och flexibilitet. Här finns stora möjligheter att vara med att utveckla verksamheten. En god förmåga är att du är en engagerad medarbetare när det gäller att utveckla arbetssätt och logistik.

Välkommen med din ansökan till chef@wasterlakarna.se.

Leg. fysioterapeut

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut och som har något eller några års erfarenhet av primärvårdsarbete. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, flexibilitet och självständighet och att du har erfarenhet av att arbeta inom Neurologi. Kunskap kring arbete inom geriatrik och/eller kvinnors hälsa är meriterande. Vi ser gärna att du har utbildning inom akupunktur, OMT eller OMI. Se annonsen ovan för mer information om vår verksamhet.

Välkommen med din ansökan till chef@wasterlakarna.se.