Arbeta hos oss

Wästerläkarna har drivit vårdcentral i Västra Göteborg sedan 1994, hösten 2017 startade vi ytterligare en vårdcentral och rehabenhet. Totalt har vi nu över 21 000 patienter!

Ägare är tre allmänläkare som alla arbetar i verksamheten. Vårt motto är “God vård när du behöver den”. Vi får högsta betyg av patienterna tack vare vår personal som alltid har fokus på kvalitet och tillgänglighet.
Vi har skräddarsytt primärvården för våra äldre patienter genom mottagningen 70+. Vi har en barnavårdscentral i vår verksamhet. Vår nyöppnade rehabenhet bedriver fysioterapi och arbetsterapi för alla åldersgrupper och diagnoser, både på individnivå och i grupp.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med obligatoriska kafferaster, korta beslutsvägar, kontinuerlig fortbildning och en plats i ett professionellt, beständigt och välkomnande team.

Lediga jobb

Leg. fysioterapeut

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut och som har något eller några års erfarenhet av primärvårdsarbete. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, flexibilitet och självständighet och att du har erfarenhet av att arbeta inom Neurologi. Kunskap kring arbete inom geriatrik och/eller kvinnors hälsa är meriterande. Vi ser gärna att du har utbildning inom akupunktur, OMT eller OMI. Se annonsen ovan för mer information om vår verksamhet.

Välkommen med din ansökan till chef@wasterlakarna.se.

Medicinsk sekreterare

Vi söker nu en medicinsk sekreterare med primärvårdserfarenhet. Tjänsten är på heltid och tillträdes enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan till chef@wasterlakarna.se.