Arbeta hos oss

Wästerläkarna har drivit vårdcentral i Västra Göteborg sedan 1994, hösten 2017 startade vi ytterligare en vårdcentral och rehabenhet. Totalt har vi nu över 17 000 patienter!
Ägare är tre allmänläkare som alla arbetar i verksamheten. Vårt motto är “God vård när du behöver den”. Vi får högsta betyg av patienterna tack vare vår personal som alltid har fokus på kvalitet och tillgänglighet.

Vi har skräddarsytt primärvården för våra äldre patienter genom mottagningen 70+. Vi har en barnavårdscentral i vår verksamhet. Vår nyöppnade rehabenhet bedriver fysioterapi och arbetsterapi för alla åldersgrupper och diagnoser, både på individnivå och i grupp.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med obligatoriska kafferaster, korta beslutsvägar, kontinuerlig fortbildning och en plats i ett professionellt, beständigt och välkomnande team.

Lediga jobb

Sjuksköterska
Vi söker nu en mottagningssjuksköterska med primärvårdserfarenhet för ett års vikariat, med goda möjligheter till tillsvidareanställning därefter.
Tillträde i januari 2019, eller enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan till chef@wasterlakarna.se.

Medicinsk sekreterare
Nu söker vi en medicinsk sekreterare för en heltidstjänst med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Erfarenhet av arbete i Webdoc är meriterande. Välkommen med din ansökan till chef@wasterlakarna.se.