Arbeta hos oss

Wästerläkarna har drivit vårdcentral i Västra Göteborg sedan 1994, hösten 2017 startade vi ytterligare en vårdcentral och rehabenhet. Totalt har vi nu över 17 000 patienter!
Ägare är tre allmänläkare som alla arbetar i verksamheten. Vårt motto är “God vård när du behöver den”. Vi får högsta betyg av patienterna tack vare vår personal som alltid har fokus på kvalitet och tillgänglighet.

Vi har skräddarsytt primärvården för våra äldre patienter genom mottagningen 70+. Vi har en barnavårdscentral i vår verksamhet. Vår nyöppnade rehabenhet bedriver fysioterapi och arbetsterapi för alla åldersgrupper och diagnoser, både på individnivå och i grupp.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med obligatoriska kafferaster, korta beslutsvägar, kontinuerlig fortbildning och en plats i ett professionellt, beständigt och välkomnande team.

Lediga jobb

Medicinsk sekreterare
Nu söker vi en medicinsk sekreterare för en heltidstjänst med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Erfarenhet av arbete i Webdoc är meriterande. Välkommen med din ansökan till chef@wasterlakarna.se.

Arbetsterapeut
Vi söker nu en arbetsterapeut till Wästerläkarna Rehab som startade hösten 2017 och sedan dess är under ständig utveckling och expansion. Här finns stora möjligheter att vara med och utveckla verksamheten.

På rehabmottagningen jobbar du självständigt men med goda möjligheter att samverka med vårdcentralen som ligger i samma lokal. Hembesök och gruppbehandlingar är en del av verksamheten. Det är en fördel om du har arbetat i Vårdval Rehab tidigare. Välkommen med din ansökan till chef@wasterlakarna.se.