Arbeta hos oss

Arbeta hos oss

Wästerläkarna har drivit vårdcentral i Västra Göteborg sedan 1994, hösten 2017 startade vi ytterligare en vårdcentral och rehabenhet. Totalt har vi nu över 17 000 patienter!
Ägare är tre allmänläkare som alla arbetar i verksamheten. Vårt motto är “God vård när du behöver den”. Vi får högsta betyg av patienterna tack vare vår personal som alltid har fokus på kvalitet och tillgänglighet.

Vi har skräddarsytt primärvården för våra äldre patienter genom mottagningen 70+, vi har en barnavårdscentral i vår verksamhet. Den nyöppnade rehabenheten bedriver fysioterapi och arbetsterapi för alla åldersgrupper och diagnoser, både på individnivå och i grupp.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med obligatoriska kafferaster, korta beslutsvägar, kontinuerlig fortbildning och en plats i ett professionellt, beständigt och välkomnande team.

Lediga jobb:

 

Legitimerad psykolog
Vi söker en ytterligare en leg. psykolog med KBT-inriktning till våra två vårdcentraler i Långedrag. Maila din ansökan till chef@wasterlakarna.se om du är intresserad av att arbeta i vårt psykologteam. Tjänsten tillträdes enligt överenskommelse.

 
Fysioterapeut/sjukgymnast
Wästerläkarna Rehab öppnade i september på Redegatan i Långedrag och vi söker nu ytterligare en fysioterapeut/sjukgymnast som vill arbeta i vårt team av två fysioterapeuter, en sjukgymnast och en arbetsterapeut. Maila din ansökan till chef@wasterlakarna.se om du är intresserad. Tjänsten tillträdes enligt överenskommelse.